VALPAR!
En enkel och okomplicerad valpning 2 april 2018 resulterade i nio valpar, tre tikar och sex stycken hanar, alla pigga och ganska jämnstora i lite olika varianter av ljust gult. De äter, sover, bajsar och växer som de skall. Alla tikar är tingade, möjligen finns någon hane kvar. Ring eller maila.

Tuva (Monk Valley Geisha SE35256/2016) är parad med Abbe (Huntley's Incredible Ikaros SE31232/2014).
Båda föräldradjur har fria höfter och armbågar, samt är ögonlysta utan anmärkning. Preliminär index för kullen är HD 108, ED 105. Inavelsgrad 1,2 %. Tuva och Abbe är gentestade och valparna kan inte får EIC, CNM, HNPK, PRA eller degenerativ myelopati.

Luna (Gröna Hund Lindeluna SE27783/2014) är också parad med Abbe,  valpningen blev lite tidigt, 1 maj. Två tikar och två hanar blev det, små och tunna, men hungriga och pigga. Preliminär index för den kullen är HD109. ED103. Inavelsgrad 0,0 % och även Luna är gentestad och valparna kan inte få sjukdomarna nämnda ovan. Alla är tingade, och jag skulle verkligen önskat att de var lite flera i denna kullen, alla som väntat kan inte få en valp.

Men,- maila mig gärna. Det har varit återbud, och jag kommer inte uppdatera allt sådant här.

Vid leverans är valparna minst 8 veckor gamla och kommer avmaskade, vaccinerade, chippade, registrerade i SKK och har pass och stamtavla. Jag vill gärna fortsatt ha kontakt efter att hunden blir vuxen och hjälper gärna till med tips och råd. Vi har haft och tänker fortsätta med kennelträffar med lite olika aktiviteter.

 

Nedan bilder på Tuva, Abbe och Luna.

loading...

TUVA

 

loading...

abbe

 

loading...

LUNA